Stookseizoen afgelopen en ketelkeuring

Zoals reeds eerder vermeld is het stookseizoen als gevolg van de schoorsteenrenovatie eerder afgelopen als normaal te doen gebruikelijk.

Dit heeft erin geresulteerd dat de 2 jaarlijkse keuring van de  stoomketel, en dit ook op verzoek van de keuringsinstantie Lloyds, ca 1 maand eerder dan normaal heeft plaatsgevonden.

De tijd tussen de laatste draaidag en de keuringsdag was uitermate kort, maar met hulde aan de vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt zijn zij er in geslaagd om op 5 oktober de ketel aan de keuringsinspecteur aan te bieden.

Op deze foto gemaakt door Willem van de Klok in de woon-eetkeuken van de familie van de Klok ziet u  de vrijwilligers Co de Rijk en ondergetekende in gesprek met keurings-inspecteur van Lloyds Patrick Braak over zijn bevindingen. Met als resultaat de wij ketel weer 2 jaar veilig in gebruik mogen hebben.

Dus tot ziens op 2e Paasdag 2022 bij de eerste draaidag.

Jan Budding

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Trackbacks zijn gesloten, maar je kan een reactie plaatsen.

Plaats een reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

U kunt de volgende HTML atributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>