Nieuwe aanwinst voor onze collectie

Op donderdag de 16e januari las ik de morgenkrant van het A.D. en dan in de rubriek “Lezers helpen Lezers “een annonce van de heer Jansen uit Rotterdam, dat hij in het bezit was van een model Stork-stoomketel. ( zie foto) en deze kwijt wilde.

Ik heb daar direct op gereageerd namens het Putterstoomgemaal en ik kreeg als antwoord dat wij niet de eerste waren die reageerde, maar dat als de eerste belangstellende zou afhaken wij dan de gelukkige zouden worden.

Wie schetst mijn verbazing dat ik de volgende morgen vroeg al een mailtje kreeg dat wij de gelukkige waren, maar wij moesten hem wel z.s.m. halen daar hij naar het buitenland vertrok.

Daar ik de mogelijkheid niet heb om dat te regelen heb ik Rob Bosman ingeschakeld en hij heeft hem de 20e januari gehaald en het model staat inmiddels in de loods op het gemaal.

Waarvan acte.

Jan Budding

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Trackbacks zijn gesloten, maar je kan een reactie plaatsen.

Plaats een reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

U kunt de volgende HTML atributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>